-->

Uzak Mesafe İlişki İçin Tüyolar

Uzak Mesafe İlişki İçin Tüyolar

Eşiniz, sevdiğiniz, yarınız iş için yurtdışına veya şehir dışına gitti, orda uzun süre mi kalacak? mesafelerin ilişkinize zarar vermesine, aradaki gönül bağını koparmasına izin vermeyin! Uzak ilişki için tüyolar makalemizde mesafeleri kısaltacak, ilişki sırlarını paylaşıyoruz


Hafta boyunca neler yapacağını, hangi gün yoğun, hangi günler müsait olacağını bilin, böylece içinize durduk yere kurt ve şüphe düşmez! bu adam niye aramadı ki zanlarına kapılmazsınız!


Uzun süre ilişkinize ara vermeyin! gözden uzak gönülden de ırak olur,
tatlı dille, işveyle cilveyle söyleyin sizi görmeye gelsin! birbirinize sarılmak, hasret gidermek ikinize de iyi gelecektir.uzak_iliski (3)


Telefonda gününüzü birbirinize ayrıntılı olarak anlatın, yakınlık detaylarda gizlidir!
günlük muhabbetleriniz aradaki bağı daha da güçlendirecektir.


Evlilik Aşk İlişkiler Hakkında Herşey İçin Tıklayınız


Biraz da özgürlüğün tadını çıkarın, onun olmadığı günleri yalnızca bekleyerek geçirmeyin, kendinize yeni hobiler edinin, böylece onsuz günlerde su gibi geçecektir.uzak_iliski (1)


Hediye gönderin, onun zevkini sevdiği şeyleri az çok biliyorsunuzdur. Bir koli yapın ve ona lazım olabilecek ne varsa içine koyup gönderin, bu süpriz onu çok mutlu edecektir. Şunu asla unutmayın, hediyenin maddi değerinin hiç bir önemi yoktur, birine birşeyi armağan etmek seni seviyorum sen benim için özelsin demektir, karşıdaki kişi emin olun sizi daha da sevecektir.uzak_iliski (4)


Resimleşin, çekildiğiniz resimleri birbirinize göndermeniz de bir nebze de olsa hasreti giderecektir.


Ve gelin bir nostalji yapın, ona elinizle mektuplar yazıp yollayın, Kanuninin Hürrem Sultana, Enver Paşanın karısına ve daha pek çok ünlü şahsın eşleriyle mektuplaşmaları meşhurdur. Siz de aşkınızı kağıda kaleme dökebilirsiniz.






YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.













YAZININ DEVAMI ==> Uzak Mesafe İlişki İçin Tüyolar
Uzak Mesafe İlişki İçin Tüyolar
Uzak Mesafe İlişki İçin Tüyolar
LihatTutupKomentar