-->

GÜZEL CİLDİN PÜF NOKTALARI

Güzel Cildin Püf Noktaları: Estetiksiz güzelleşmek tabi ki mümkün. Sadece birazcık bakım uygulayarak ve bazı alışkanlıklarınızı değiştirerek sizde mankenler kadar göz alıcı olabilirsiniz. Cilt.net olarak Güzel cilde sahip olmanın


Güzel Cilde Sahip Olmanın Püf Noktaları


Vücuda Kese Yapmak


Duş esnasında cildinize daimi olarak kese yapın. Kese yapılan cilt her zaman canlanır ve kan dolaşımı hızlanır. Yalnız kese yaparken de dikkat etmeniz gereken bir ayrıntı var. Keseyi her zaman aşağıdan yukarıya doğru yapmalısınız. Selülitin oluşmasını engelleyen kese lifi yumuşak olmalıdır. Banyoda kese yaptıysanız mutlaka cildinizi nemlendirmelisiniz.


Makyaj Mutlaka Temizlenmeli


Hangi şartta ve durumda olursanız olun makyajla yatmamaya özen gösterin. Eğer çok yorgunsanız makyajınızı çıkartmaya üşeniyorsanız  makyaj temizleme mendilleri ile yattığınız yerden makyajınızı çıkartın. Makyajla uyumak cildinizin hava almasını engelleyerek cildinizi yıpratır.


 


Muz İle Saten Gibi Bir Cilt


Muz cilde uygulandığında mükemmel sonuçlar verir. Muz yediğinizde yarısını ayırın ve çatalla ezerek cildinize de yedirin. 10 dakika sonra cildinizi yıkadığınız da saten gibi yumuşacık olacaktır.


 


Kesinlikle Su


Su içmenin cilde olan faydalarını her yazımızda olduğu gibi burada da göreceksiniz. Çünkü su cildin her şeyidir. Gün içinde en kötü ihtimalle 2 litre su içmeniz şart.


 


Bembeyaz Dişler


Dişlerinizin aynaya baktığınızda kötü görünmesi sadece ve sadece sizin suçunuz. Gün içinde çay ve kahve çok fazla tüketiyorsanız mümkünse 3 – 4 kere dişlerinizi fırçalamalısınız.


 


Gür ve Yoğun Saçlar


Saçlarınızın gür ve daha çok olmasını istiyorsanız düzenli bir şekilde saçlarınıza yağ terapisi uygulamalısınız. 1 – 2 kerede sonuç almayı tabi ki beklemeniz hata fakat düzenli yapılan badem yağı ve zeytinyağı ile bakım saçlarınızı zamanla gürleştirecektir.


 


Güneş Işınları Kırıştırır


Artık güneş gözlüğü şıklıktan çıktı sağlık için şart oldu. Hem gözlerinizi hem de cildinizi koruyan güneş gözlüğünü sürekli takmayı unutmayın. Güneş koruyucu ürünleri de hava kapalı dahi olsa kullanmayı ihmal etmeyin.


 


Kendinizi Kötü Hissettiğinizde Uygulayın


Her sabah çok iyi kalkacaksınız diye bir durum yok. Tabiî ki aynaya baktığınızda kendinizi kötü görebilirsiniz ya da suratınızda istenmeyen sivilceler oluşmuş olabilir. Bunun için acil uygulanan bir yöntem var. Limon suyu ve balı eşit miktarlarda koyup karıştırın ve cildinize uygulayıp 10 dakika kadar bekletin. Cildiniz anında yenilenip kendine gelecektir.


 


Yüzünüzü Arındırın


Şeftaliyi ezip püre haline getirin ve krema ile karıştırıp cildinize uygulayın. İkisini de eşit miktarlarda tutun. 10 dakika ciltte bekletip yıkayın. Haftada 1 kez uygulamanız cildinizi kirlerden arındırmak için yeterlidir.


 





YAZININ DEVAMI ==> GÜZEL CİLDİN PÜF NOKTALARI
GÜZEL CİLDİN PÜF NOKTALARI
GÜZEL CİLDİN PÜF NOKTALARI
LihatTutupKomentar