-->

TÜLİN ŞAHİN GÜZELLİK SIRLARI

Tülin Şahin yıllardır mankenlik yapmasına rağmen hala mükemmel bir güzelliğe sahip. Niye mi bu şekilde düşünüyoruz? Çünkü bu kadar çekim ve makyaj cildi yıpratır. Demek ki cildine gereken özeni fazlası ile gösteriyor. Bizde cilt.net olarak Tülin Şahin’in güzellik sırlarını sizlerle paylaşmak istedik.


 


Tülin Şahinin Güzellik Sırları


Tülin Şahin Cildini Çay İle Siliyor


Tülin Şahin fırsat buldukça sabah ve akşam cildini çay ile temizliyor. Çay cildin sıkılaşmasını ve güzelleşmesini sağlıyor. Gözaltlarında da etkili olan çay poşetleri gözaltı şişliklerinde oldukça etkili.


 


Tülin Şahin Pırasa Suyu ile Cildine Parlaklık Kazandırıyor


Pırasanın yemeği ne kadar etkili ise suyu da cilt için o kadar etkili. Haşladığınız pırasanın suyu ile cildinizi sildiğinizde cildinize doğal bir parlaklık sağlıyor.


 


Göz Altları İçin Ihlamur


Ihlamur çayını önceden demleyip ılımaya bırakın ve ıhlamur ılımaya başladığınızda kuru inciri ikiye ayırıp göz kapaklarınızın üzerine yerleştirin bu şekilde 10 dakika uzanın ve süre sonunda ıhlamur çayına batırılmış pamuk ile gözlerine kompres uygulayın.


 


Tülin Şahin İpeksi Bir Cilt İçin Bal Kullanıyor


Halsiz yorgun ve mat bir cilde sahipseniz uygulayacağınız bir maske tamamen cildiniz canlandıracaktır. Bunun için lazım olan 1 elma, 1 tane muz ve bir yemek kaşığı bal. Malzemeleri karıştırın ve tüm yüz göz çevresi hariç uygulayın. 15 dakika maskeyi yüzünüzde bekletin ve duru su ile cildinizi temizleyin. Haftada 1 kere uygulayabilirsiniz.


3896_5529


 





YAZININ DEVAMI ==> TÜLİN ŞAHİN GÜZELLİK SIRLARI
TÜLİN ŞAHİN GÜZELLİK SIRLARI
TÜLİN ŞAHİN GÜZELLİK SIRLARI
LihatTutupKomentar