-->

En İyi 5 Gözenek Sıkılaştırıcı Maske Tarifi

Ciltteki gözenekleri sıkılaştırma işlemi oldukça zor bir süreçtir. Piyasada gözenek sıkılaştırıcı adı altında satılan birçok ürün görevini yerine getiremiyor. Sizler için incelediğimiz gözenek sıkılaştırıcı en iyi ürünleri ve tonikleri öğrenmek için ilgili yazılarımızı okumanız yeterli. Fakat herkes ürünlere çok fazla para veremiyor. Aslında evde yapacağınız tariflerle gözeneklerinizi sıkılaştırabilirsiniz.


Gözenek sıkılaştırma işlemlerinin etkisinde yaş önemli bir faktör. Bu yüzden aşağıda listeleyeceğimiz maskeleri yaparken bekletileriniz de ona göre olmalı. 30 yaşın altında bir bayansanız gözenekleriniz hızlı kapanacağı için sorun yok. Fakat 30 yaş üstünde bir bayansanız deriniz kalınlaştığı için gözenekleri kapatmak zor olacaktır. Bu saatten sonra sizin yapacağınız tek şey gözeneklerinizin büyümesini engellemeye çalışmak olmalı. Şimdi maske tariflerini anlatmaya geçebiliriz güzeller.


Gözenek Sıkılaştırıcı Maske Tarifi 1


– 2 yemek kaşığı yoğurt


– 2 yemek kaşığı un


– Bir miktar gül suyu


Tüm malzemeleri karıştırarak krem kıvamına getirin. Cildinize uygulayıp 20 dakika kadar bekleyin. Ardından yüzünüzü yıkayın. Haftada 1 defa uygulayabilirsiniz.


Gözenek Sıkılaştırıcı Maske Tarifi 2


– 1 tablet yaş maya


– Bir miktar süt


– Elma yağı, elma sirkesi ya da gül suyu


Malzemeleri iyice karıştırın. Temiz cildinize sürüp yarım saat kadar bekleyin. Ardından durulayın. Sürdükten 10 dakika sonra cildinizin toparlandığını hissedebilirsiniz. Duruladıktan sonra cildinizi elma yağı, elma sirkesi ya da gül suyu ile silin. Sonrasında nemlendirici kullanmayı unutmayın. Haftada 1 defa uygulayabilirsiniz.


Gözenek Sıkılaştırıcı Maske Tarifi 3


– 120 gr kabukları soyulmuş badem


– 1 adet yumurtanın beyazı


– 2 çorba kaşığı gül suyu


Bademleri döverek ya da mixerde çekerek toz haline getirin. Yumurta akını ve gül suyunu ekleyin. Krem kıvamına gelen maskeyi yüzünüze sürün ve 10 dakika sonra durulayın. Haftada 1 defa uygulayabilirsiniz.


Gözenek Sıkılaştırıcı Maske Tarifi 4


– Yarım çay bardağı beyaz kil


– 1 çay kaşığı limon suyu


– 1 tatlı kaşığı lavanta yağı


– Bir miktar maden suyu


Malzemeleri iyice karıştırın ve göz çevresi hariç tüm yüzünüze uygulayın. 20 dakika bekleyip bol su ile durulayın. Ardından cildinizi tonikleyip nemlendirin. Bu maskeyi 2 haftada 1 defa yapabilirsiniz.


Gözenek Sıkılaştırıcı Maske Tarifi 5


– 1 çorba kaşığı bal


– 1 adet yumurta


– 1 tatlı kaşığı kuru papatya


– 1 tatlı kaşığı taze nane


Naneleri ince ince kıyın. Kuru papatyaları ufalayın. Tüm malzemeleri iyice karıştırın. Yüzünüze serip 15 dakika bekleyin. Ardından ılık su ile durulayın. Haftada 1 defa uygulayabilirsiniz.



Bize bu kelimelerden ulaştınız: gözenek sıkılaştırıcı maskeler, en iyi maskeler, gözenekler, cilt bakımı, güzellik maskeleri, gözenekler nasıl sıkılaştırılır.





YAZININ DEVAMI ==> En İyi 5 Gözenek Sıkılaştırıcı Maske Tarifi
En İyi 5 Gözenek Sıkılaştırıcı Maske Tarifi
En İyi 5 Gözenek Sıkılaştırıcı Maske Tarifi
LihatTutupKomentar